Luchthavenservice

Het Gemak Van Taxi Leiden Stevenshof

Gaat u binnenkort op reis voor een mooie vakantie of misschien juist wel voor zaken? Natuurlijk wilt u zich dan niet hoeven haasten en komt u graag op een zeer comfortabele manier aan op de luchthaven Schiphol, zodat u uw reis zonder stress kan aanvangen. Nu kunt u er voor kiezen om met het openbaar vervoer naar het vliegveld te reizen, maar dit heeft lang niet altijd zin. Uw vliegtuig vertrekt immers lang niet altijd op de tijdstippen die aansluiten op het spoorboekje. Bovendien kan overstappen op een andere trein erg ingewikkeld zijn wanneer u ook nog uw bagage mee hebt. Daarom raden wij u aan om te kiezen voor het gemak van onze taxiservice. Taxi Leiden Stevenshof biedt u de ideale manier om met de taxi naar Schiphol te reizen.

Per Taxi Naar Schiphol

Wanneer u met Taxi Leiden Stevenshof reist, brengt één van onze zeer ervaren chauffeurs u met veel plezier en op een bijzonder comfortabele manier met de taxi naar Schiphol. Neem plaats in een zeer ruime taxi van Taxi Leiden Stevenshof en geniet van het luxe interieur en de rust terwijl de taxi Leiden Schiphol zijn route rijdt. Zo komt u volledig ontspannen en goed voorbereid aan op luchthaven Schiphol. In samenspraak met u leggen wij van tevoren een tijdstip af wanneer wij u komen ophalen op uw huisadres of op uw werk, zodat u zeker weet dat u ruim op tijd op de luchthaven arriveert en uw vlucht dus zeker niet mist.

Voldoende Bagageruimte

Tijdens de rit naar de luchthaven zorgen wij uiteraard ook uitstekend voor uw bagage. Doordat wij u op Schiphol zo dicht mogelijk bij uw vertrekhal afzetten, voorkomt u bovendien onnodig gesleep met uw bagage. Elke taxi van Leiden naar Schiphol is voorzien van een extra groot compartiment waarin uw koffers en tassen voldoende plek hebben. U hoeft u dus geen zorgen te maken over opgepropte tassen die mogelijk kunnen leiden tot beschadigingen. In onze taxi naar Schiphol heeft uw bagage alle ruimte. En neemt u op de terugreis nog wat souvenirs mee? Ook daarvoor is in onze taxi’s ruim plaats. Wij vervoeren ze graag en netjes naar uw huisadres of kantoor.

24/7 beschikbaar

Taxi Leiden Stevenshof is 24/7 beschikbaar. Wij staan dus altijd klaar om uw belletje of mailtje te beantwoorden en u vervolgens op een prettige manier per taxi naar Schiphol te brengen. Uiteraard kunt u ook dan al direct een afspraak met ons maken voor de terugreis. Laat ons weten wanneer u weer op Schiphol arriveert en dan zorgen wij er voor dat één van onze kundige taxichauffeurs dan klaar staat om u weer naar uw huis of werk te brengen. Geniet van een zorgeloos begin en einde van uw reis door gebruik te maken van onze taxi Leiden Schiphol. Op welk tijdstip u ook vliegt, met Taxi Leiden Stevenshof zorgt u er voor dat uw reis alvast goed begint. Zorgeloos, comfortabel en luxe.

VERVOERSDIENSTEN

GOED OM TE WETEN…

Bagage

We hebben een taxi en een luxe busje. In een taxi passen vier personen en in een busje passen zeven personen.

In een taxi past vier maal een grote koffer en twee maal handbagage.

In een busje past zeven maal een grote koffer en zeven maal handbagage.

Ophaal proces schiphol

Wanneer u uw koffers heeft gehaald, komt standaard de taxi voorrijden bij vertrekhal 2 tegenover draaideur F op de buitenste rijbaan (zebrapad oversteken).

 

Op het moment dat u belt kunt u eventueel aangeven bij een van de andere draaideuren opgehaald te willen worden. De draaideuren zijn geletterd van H t/m A draaideur F is de allereerste bij vertrek 2 en A de allerlaatste bij vertrek 3.

 

Wanneer u niets door geeft rijden wij dus voor bij Draaideur F vertrekhal.

Betaalmogelijkheden

We hebben 4 manieren waarop je bij ons kan betalen. Contant, per PIN/Creditcard, online  of op rekening (op rekening kan alleen bij goedkeuring door onze afdeling administratie).

Reserveer nu